Uitlaatservice HsumUitlaatservice Hsum

Andor’s hondenuitlaatservice

Andor’s hondenuitlaatservice is al 15 jaar een professionele en vakkundige uitlaatservice, waar kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht centraal staan.

Ik zorg ervoor dat jouw hond ruim een uur kan rennen, spelen en rollebollen met soortgenoten en breng hem weer moe en tevreden thuis.
Op maandag, dinsdag en donderdag wandel ik 2 rondes. De ochtendronde vindt plaats op de Zuiderheide (Hilversum Oost) en is van 11.00 – 12.00 uur. De middagronde vindt plaats op de Hoorneboegseheide (Hilversum Zuid) en is van 13.30 – 14.30 uur. Op woensdag en vrijdag wandel ik één ronde van 12.00 – 13.00 uur op de Hoorneboegseheide. Per wandeling laat ik ongeveer 8 honden uit.

20140718_115106-e145477930079220140718_115106-e1454779300792

Kennismaking
Voordat ik je hond meeneem voor een wandeling, maken we een afspraak dat je een keer meewandelt met je hond met de uitlaatservice.Tijdens de wandeling zien we hoe je hond reageert in de groep, vraag ik naar het karakter en bijzonderheden van je hond en ervaar je hoe mijn uitlaatservice werkt.

Voelt het goed? Dan plannen we een datum voor de eerste wandeling en kom ik bij je thuis om een aantal praktische zaken door te spreken, tekenen we het contract en neem ik je huissleutel in ontvangst.

Werkwijze wandeling
Ik haal je hond op met mijn bestelbus met dakventilator, die speciaal is ingericht voor het vervoer van honden. Door middel van een transportverzekering is je hond tijdens de rit verzekerd voor eventuele schade die ik veroorzaak.

Beweging, plezier en aandacht
Met Andor’s hondenuitlaatservice krijgt je hond ruim een uur lang beweging en de ruimte om te spelen, rennen, snuffelen en zijn behoefte te doen. Mijn principe is om te blijven wandelen en geen rustpauzes te nemen. Op deze manier krijgt je hond de aandacht en beweging die hij nodig heeft en verdient.

Goed voor het zelfvertrouwen van je hond
Naast beweging en plezier, is de wandeling ook een natuurlijke training voor het sociale gedrag van je hond. Ze komen weer in contact met hun natuurlijk roedelgedrag. En er is een duidelijke rangorde en discipline in de groep. Met soortgenootjes oefenen ze op een goede manier in het opkomen voor zichzelf en om conflicten op te lossen. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen van je hond.

Droog thuis
Ik zorg voor een goed functionerende groep honden waarin rust, veiligheid en vooral plezier is! Na de wandeling breng ik je hond afgedroogd thuis. Ik verfris het water in de drinkbak en geef een voeding of medicatie, als dat nodig is.

Welke honden mogen mee?
Je hond moet sociaal gedrag vertonen naar andere honden en de basiscommando’s kunnen opvolgen. Tijdens de wandeling kan ik eventueel indivuele oefeningen met je hond doen, om de basiscommando’s te verbeteren. Loopse teefjes kunnen niet mee met de wandeling. En niet gecastreerde reuen zijn in overleg.