Hondenoppas Hilversum

Op zoek naar een betrouwbare hondenoppas in de regio Hilversum? Dan ben je bij de hondenoppas Hilversum van Andor’s aan het juiste adres. Andor’s van Judith bestaat al ruim 15 jaar en heeft een professionele en vakkundige hondenoppas genaamd Mand&Wandeling, waar kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht centraal staan. Bij Andor’s hondenoppas Hilversum kan je jouw hond met een veilig gevoel onderbrengen. Het is een vertrouwde en fijne omgeving, waar Judith loopt, speelt en ook leert met jouw hond. Geen kennel of hondenpension, maar in het huis van een betrouwbare hondenoppas.

Waarom Andor’s hondenoppas Hilversum?

Waarom zou je kiezen voor de hondenoppas service van Andor’s, Ten eerste krijgt jouw hond veel liefde en aandacht en verblijft hij/zij in een vertrouwde en natuurlijke omgeving. Dit is de manier waarop Judith van Andor’s te werk gaat. Ten tweede krijgt jouw hond genoeg beweging, de honden van Mand&Wandeling lopen mee met de uitlaatservice (1 tot 2 keer per dag). Vervolgens maakt jouw hond rond etenstijd en ‘s avonds nog een wandeling. In het weekend neemt Judith alle honden mee naar het hondenstrand (Parnassia aan Zee of Erkemeder strand), de hei of het bos. Jouw hond komt na een dag besteed te hebben met andere honden voldaan bij Judith thuis, waar hij/zij dan een of meerdere nachten gaat logeren. De hondenoppas Hilversum van Andor’s is dus een ideale doe-vakantie voor jouw hond en goede oplossing voor jou, omdat jouw hond in fijne omgeving kan verblijven, spelen, leren en logeren.

Ervaring

Judith houdt van honden en weet goed hoe ze met jouw hond moet omgaan. Judith heeft er bewust voor gekozen om meer te leren over honden, hun gedrag en het roedelgedrag. Het is natuurlijk heel fijn als je zeker weet dat jouw hond in veilige en vertrouwde, maar ook bekwame handen is. Daarom heeft Judith ervaring opgedaan in Finland door roedelgedrag te bestuderen op een huskyfarm. Bij terugkeer in Nederland is zij zich meer gaan verdiepen in honden en hun gedrag. Zij heeft daarvoor 3 cursussen en een tweedaagse workshop gevolgd, namelijk:

 1.     ‘Ethologie Hond’ (CBD Barneveld) 
 2.     ‘Kynologisch instructeur’
 3.     ‘Testen van hondengedrag en roedelgedrag’ (Martin Gaus academie Lelystad)
 4.     ‘Leerprincipes in de praktijk’ (Dolfinarium Harderwijk)

Daarnaast heeft Judith in 2011 een herhaling van de cursus EHBO voor honden gevolgd en geleerd hoe zij een hond moet reanimeren en in 2015 heeft ze de opleiding ‘Kynologisch masseur basis’ gevolgd bij Kynomassage in Dorst. 

Welke honden zijn welkom?

 • Je hond is gesteriliseerd of gecastreerd.
 • Kan basiscommando’s opvolgen.
 • Kan zonder problemen tijd doorbrengen met andere honden.
 • Vertoont sociaal gedrag (waaronder in ieder geval wordt verstaan: geen agressiviteit of onvoorspelbaarheid naar mensen, honden en andere dieren en functioneert goed in een groep honden en met vreemde mensen).
 • Kan zonder problemen loslopen.
 • Kan alleen thuis zijn, zonder problemen of overlast.
 • Is gewend samen te zijn met andere honden en kan zonder problemen lange tijd met meerdere honden doorbrengen.

Voorbereidingen

Natuurlijk zijn er wel een aantal voorbereidingen die getroffen moeten worden voordat jouw hond gezellig komt logeren, dit voor jouw veiligheid en die van jouw hond. Welke zaken zijn belangrijk om te regelen voordat jouw hond komt logeren:

 • Ik maak met jou een afspraak voor een proefwandeling, eventueel gecombineerd met een nacht logeren.
 • Jij controleert of jouw hond zijn jaarlijkse inentingen heeft gehad en of de chip op jouw adres geregistreerd staat.
 • Jij geeft jouw hond een behandeling tegen vlooien of teken.

En als alles doorgaat, dan geef je het volgende mee:

 • Mand, kleed of bench
 • Voer met maatbeker in afsluitbare trommel of bak
 • Eventueel een speeltje en medicatie
 • Paspoort

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!