Uitlaatservice Hilversum

Uitlaatservice Hilversum

 

Op zoek naar een gespecialiseerde uitlaatservice in regio Hilversum? Zoek niet verder, bij Andor’s is jouw hond in goede handen. Andor’s is al 15 jaar een professionele en vakkundige uitlaatservice. Bij Andor’s staan kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht centraal.

Zomaar een dag

Hoe ziet een dag bij Andor’s uitlaatservice Hilversum er dan uit? Judith haalt jouw hond op met een bestelbus met dakventilator, deze bus is speciaal ingericht voor het vervoer van honden en de honden zijn tijdens de rit verzekerd. Judith zorgt voor genoeg beweging voor jouw hond, er zal ruim een uur tijd zijn voor rennen en spelen met andere honden en daarna komen de honden moe en tevreden thuis. Het principe van Judith is: “blijven wandelen en geen rustpauzes”, zo krijgt jouw hond de beweging en aandacht die hij/zij verdient.  

Op maandag, dinsdag en donderdag wandel ik 2 rondes. De ochtendronde vindt plaats op de Zuiderheide (Hilversum Oost) en is van 11.00 – 12.00 uur. De middagronde vindt plaats op de Hoorneboegseheide (Hilversum Zuid) en is van 13.30 – 14.30 uur. Op woensdag en vrijdag wandel ik één ronde van 12.00 – 13.00 uur op de Hoorneboegseheide. Per wandeling laat ik ongeveer 8 honden uit.

Kennismaking

Omdat Judith de ideale omgeving voor jouw hond wil creëren is het belangrijk dat zij kennismaakt met jouw hond. Daarom plannen wij een afspraak in, dan wandel je mee met de uitlaatservice. Deze kennismaking is belangrijk. Zo zien we hoe jouw hond reageert in groepsverband en hoe de honden in de groep reageren op jouw hond. Deze kennismaking is ook fijn voor jou. Op deze manier kun je de werkwijze van Judith meemaken en zo zelf bepalen of Andor’s de juiste uitlaatservice is voor jouw hond. 

Ben je blij met de werkwijze van Andor’s uitlaatservice? Dan plannen we een datum voor de eerste wandeling en kom ik bij je thuis om een aantal praktische zaken te bespreken. Daarna tekenen we het contract en neem ik je huissleutel in ontvangst.

Waarom Andor’s uitlaatservice Hilversum?

Waarom zijn we de ideale uitlaatservice in Hilversum? Omdat Judith passie heeft voor honden, zich verdiept heeft in honden en hun gedrag, meerdere cursussen heeft gevolgd en die kennis gebruikt om de ideale omgeving en ervaring te creëren voor jouw hond. Naast genoeg beweging en plezier, krijgt jouw hond ook natuurlijke training voor sociaal gedrag tijdens de wandeling met de andere honden. Zo komen de honden op een natuurlijke manier in contact met soortgenoten en het roedelgedrag, dit is bevorderend voor het zelfvertrouwen van jouw hond. 

De service van Andor’s stopt niet na het uitlaten, zo wordt jouw hond na de wandeling afgedroogd thuisgebracht, verfrist Judith het water in de drinkbak en geeft zij voeding of medicatie, indien nodig.

Welke honden mogen mee?

  • Je hond is gesteriliseerd of gecastreerd.
  • Kan basiscommando’s opvolgen.
  • Kan zonder problemen tijd doorbrengen met andere honden.
  • Vertoont sociaal gedrag (waaronder in ieder geval wordt verstaan: geen agressiviteit of onvoorspelbaarheid naar mensen, honden en andere dieren en functioneert goed in een groep honden en met vreemde mensen).
  • Kan zonder problemen loslopen.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!